Motorbåd

Her finder du de motorbåde vi formidler. Vi formidler bedre brugte både. Skal du have solgt din båd, så kontakt os for en uforbindende snak. Måske vi har en i vores kartotek der mangler din båd.Siden vil løbende blive opdateret, og har du nogen former for spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, ligesom du også altid er velkommen i butikken.

Fairline 42 Phantom, årgang 1997:

DKK 1.099.000

Fairline 42 er en engelsk bygget klassisk kvalitets motorbåd med lukket styrehus salon, agterdæk og flybridge. Båden fremtræder i pæn og vedligeholdt stand med hynder i lys Alcantare, mørkeblå gulvtæpper, og aptering i American cherry. Båden har 2 toiletter med brus og det ene toilet i forbindelse med gæstekahytten som har to køjer. På linket her http://www.tempobaadsalg.dk/boat.php?id=147983&language=da kan du se yderligere beskrivelse.

Motorsejler:

DKK 98.000

Stål motorsejler med ny motor.

"Solid motorsejler i stål. Båden er udstyret med 4 cyl Vetus motor/gear der har kørt ca 40 timer. Båden er med fint styrehus med spiseplads. Der er fint toilet og pantry og fine køjer i stævnen. Båden trænger til lidt maling men er ellers fin.

Båden står i Struer ved Sejlerbixen og kan besigtiges efter aftale. Sælger modtager gerne en seriøst bud."

Rinker 310, årgang 2013:

DKK 795.000

Rinker 310 motorbåd fra 2013. Båden er rigt udstyret og fremtræder som en ny båd. Altid opbevaret inde om vinteren. Det er en flot og rummelig familiebåd med alt tænkeligt luksus. Båden er udstyret med 2 stk. Mercruiser 260 hk MPI benzin maskiner. Den styres let med Mercruisers AXUS Joystick styring for nem havne manøvrering.  En rigtig flot båd der skal ses. Båden står på land, i en hal, i Struer og kan besigtiges efter aftale.

Saga 27:

DKK 150.000

Klassisk motorbåd med gode sejlegenskaber. Båden er brugt, men har en fin Volvo Penta D2-55 med 55 hk fra 2009. Ved samme lejlighed er gear, skrueaksel og stævnrør skiftet. Det snurrer perfekt.
Roret er "Becker ror", som
giver en lille venderadius. Der er elektrisk toilet og kalechen er fra 2014. Båden har fin agterkahyt og centercockpit. Båden står på salgsplads ved Sejlerbixen i Struer og kan besigtiges efter aftale. Fotografen er på vej med flere billeder.

Skagerak 720, årgang 1995:

DKK 199.000

Skagerak er en fin Norsk bygge snekke med rigtig gode sejlegenskaber. Båden har 4 sovepladser. Der er toilet med tilhørende holdingtank og håndvask med varmt og koldt vand. Der er et fint pantry med 2 blus og vask med varmt/koldt vand og et køleskab med lille fryser. Agter er der fint klapbord med plads til

4 personer omkring. Båden er udstyret med kraftig 48 hk Yanmar dieselmotor med lavt forbrug. Der er bovpropel, og en 7" farveplotter at navigerer efter.

Kalechen er fra 2016. Båden har haft 2 ejere og er godt vedligeholdt.

Alt i fortøjninger, fendere o.l. og extra reservedele medfølger sammen med nogle redningsveste. En rigtig fin båd som bør ses.