Fri fragt på alle ordre over 999 DKK

365 dages returret

Personlig service - Fra sejler til sejler

Om os

Velkommen til Sejlerbixen.dk

Velkommen til Sejlerbixen, din go-to webshop for alt dit sejlerudstyr. Vi er et team af erfarne sejlere, placeret i hjertet af havnen i Struer.

Som sejlere selv, forstår vi vigtigheden af at have højkvalitets og pålideligt udstyr ude på vandet. Derfor udvælger vi nøje kun de bedste produkter til vores webshop og butik. Vores teams førstehånds viden og erfaring med udstyret garanterer, at det du køber er virkelig egnet til formålet.

Men vi sælger ikke bare udstyret og efterlader dig til det. Vores placering i havnen i Struer betyder, at du nemt kan besøge vores fysiske butik for et tættere kig på produkterne, eller for rådgivning og anbefalinger fra vores kompetente team.

Vi er også stolte af at støtte den lokale sejler tilhørighed, og være en del af det. Vores webshop køres af sejlere, til sejlere.

Hvis du nogensinde har problemer med din køb, er vores team altid klar til at hjælpe med returneringer eller ombytninger.

Vi ønsker, at du skal have tillid til vores butik og vores produkter, det er derfor vi er sejlere, ligesom dig. Gennemse vores webshop i dag og opdag det perfekte sejlerudstyr til dig. 


Historie

Sejlerbixen startede som en hobbyvirksomhed hjemme i vores kælder i 2003 efter almindelig arbejdstids ophør. Lokalerne blev dog hurtigt for små, og efter flere udvidelser hjemme, tog vi det store skridt og flyttede til vores nuværende adresse, Havnevej 25 på trafikhavnen i Struer.

Her er der blevet plads til en dejlig butik på 250m2. Sortimentet udvides til stadighed, så vi fører det meste af det, man lige står og mangler til båden. 


Fri fragt

Du har altid fri fragt ved køb på over 999.- på vores webshop


Hurtig levering

Vi bestræber os på at sende dine vare hurtigst muligt. Vi har altid et stort udvalg af varer på lager, og hvis du bestiller inden kl 14, så sender vi din ordre samme dag. Vores leveringstid er 2-4 dage, men ofte er det hurtigere ved lagervarer. Hvis du bestiller en varer der er udsolgt, så kan du forvente en længere ventetid, dog vil du også hører fra vores faktiske personale. 

Vi sender med GLS og Postnord, og du kan selv vælge om du vil afhente dine varer i vores butik i Struer eller få varerne leveret til nærmeste pakkeshop hos dig eller direkte til din hjemme adresse.


365 dages returret

Hos Sejlerbixen har du altid mulighed for at returnere dine varer indenfor 365 dage, så længe at produktet er intakt og varerne er i original imballage.

Alt samlet et sted

Sejlerbixen er meget andet end blot en butik. Vores værksted servicerer og reparerer også både og motorer. Vi har opvarmet værksted med kran. Her sliber, primer og bundmaler vi alle slags både. Vi polerer og klargør både op til 50 fod. Vi laver alle former for monteringsopgaver; instrumenter, bov- og hækpropeller, og vi udfører alle former for reparationer ifm. forsikringsskader og meget mere.

Sejlerbixen tilbyder også vinteropbevaring af din båd. Vi råder over 3 store lyse og tørre haller med alarm. Vi har også udendørsopbevaring på asfalteret aflåst plads. Vi har i alt 4500m2 indendørs og 3000m2 udendørsopbevaring, og har ca. 65 både stående.

Mads - Altmuligmand

Mads - Altmuligmand

Mette - Webshop Manager

Mette - Webshop Manager
Charlotte - Butiksassistent

Charlotte - Butiksassistent

Kim - Klargøringsmand

Kim - Klargøringsmand